GFK © 2008 - 2018

2018-07-06 19:46:14

Klubbmøte onsdag 5. februar kl. 19.00.

Det blir endringer på foredragsholdere til onsdag den 5. februar. George Lundberg som er Fagsjef i NLF har meldt avbud på kort varsel, da han trer inn i ny jobb som sjefsinstruktør på en flyskole i Nord Norge. Men vi har ordnet gode erstattere!

Vi har i stedet fått Dag Omar Kvalvaag som er medlem i Nedre Romerike Flyklubb. Han flyr ca. 150 timer i året med sin eget Socata, samt flyr en del om sommeren for P4 trafikk. Han skriver også en del i Flynytt. Ha er en veldig god foredragsholder, som er spennende å høre på.

Han vil bidra med er et foredrag rundt temaet å dra på langtur VFR. Der tar han utgangspunkt i alle de positive sidene. Opplevelsene, mestringen og den gode følelsen av å ha vært egen fartøysjef – men også utfordringen med vær og at grensen for hvor man velger å gi seg er individuell, og bygger på erfaring og sunn fornuft. Han har med en PP presentasjon.
Han tar med planleggingsfasen, kart, rutevalg, alt man bør sjekke på forhånd, huskeliste mm. Men været er en viktig faktor som jeg legger stor vekt på.
Always leave yourself an out!

I tillegg til dette vil våre kjære instruktør Thor Kristian Aasulfsen holde et foredrag om blant annet vinter og fjellflyging, samt vertigo og andre momenter som vi alle må være oppmerksom på.

Da håper jeg så mange som mulig vil stille opp. Ta gjerne med en kjent og kjær venn som er interessert i flyging.

Denne gangen vil det bli servert som kaffe, brus, pølser og brød.  Denne gangen har jeg med hjemmelaget bløtkake og sjokolade kake.
Møt opp til en interessent og lærerik kveld.

Steinar Kaalstad
Leder arrangementskomiteen.

Lørdag 25. august 2018 arrangeres det Bil- og Flyshow på Skien Flyplass, Geiteryggen.

25/8 Bil og Flyshow

Meget stor skogbrannfare
Klarvær, 23 °C
Svak vind, 2.8 m/s fra Sørøst.
Klarvær

fredag
Delvis skyet, 24 °C
Svak vind, 3.0 m/s fra Sørøst.

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2018 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.15