Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2023

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

468
1582
9065
3243
5082128
Siden sist oppdatert:
2023-09-14 09:07:16

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til sportsflygruppa i Grenland Flyklubb


Sportsflyging er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget. Grenland Flyklubb har sin egen sportsflygruppe der du kan ta sportsflysertifikatet og etterhvert leie sportsfly til selvkostpris. Vi forklarer deg hvordan du går frem for å oppfylle drømmen din!

Hva er sportsflyging? | Bli sportsflyger | Lyst på prøvetime? | Kontakt oss |
Sportsflyene våre | Historien om oss | Bli medlem | Filer og dokumenter |

Mikro medlemsmøte mandag 15. oktober
Det er lenge siden vi har hatt et medlemsmøte for mikro alene. Vi har jo medlemsmøte en gang i mnd for hele GFK, men det har ikke vært så mange mikromedlemmer å se. Vi prøver derfor nå et med et møte bare for mikromedlemmene mandag 15. oktober kl 1900.

Odd Tore foreslo at vi denne gangen skulle ha et møte hjemme hos meg blant annet for å se på byggeprosjektet mitt. Odd Tore lovet også å ha litt av hvert han kunne snakke om og vise på owerhead. Forhåpentlig klarer vi også å skaffe noe å bite i.

Min adresse er: Gyltemyrveien 4, 3731 Skien. Kjør til Åfoss, 300m forbi butikken langs Elsetveien. Der går en vei til venstre, i motsatt retning. Da er det andre hus på høyre side, "staverngult" med valmet tak. Telefonnummeret mitt er 911 46 430.

Siden vi ikke har fly for tiden, har Odd Tore tilbudt oss å stille med sin maskin for de som ønsker å fortsette skolingen. I første omgang stiller han på Geiteryggen lø rdag den 13 oktober om det er interesse for en prøvetur. Du behøver ikke bestemme deg før du har prøvd maskinen om hva du ønsker videre. Om han kommer lørdag, er selvfølgelig avhengig av været. Vi får håpe mange stiller opp! For de som må ha et eksakt tidspunkt på dagen, tar de bare en telefon til Odd Tore, tlf 932 22 384.

Vedrørende LN-YYR så står den fremdeles på Kjeller. Fabrikken sender nå en mann for å gå over maskinen. Dersom han ikke finner ut av det, demonterer han motoren og sender den til Rotax-fabrikken. Jeg har sendt spørsmål igjen til fabrikken for å få dato for når de kommer, men har ennå ikke fått noe svar.
Jeg har i tillegg prøvd å få leid en maskin fra leverandøren, men han kunne ikke hjelpe.
Jeg kommer tilbake med mer opplysninger om LN-YYR så fort jeg vet mer.

Fortsatt god helg!
Mvh Ole JonnySkriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2300,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Okt

03
Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2023 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4