Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2023

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

605
1582
9202
3380
5082265
Siden sist oppdatert:
2023-09-14 09:07:16

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Luftsportsenter i Melhus - Fremo leir
Brev fra Trondheim Flyklubb:
Jeg skriver til dere i dag fordi vi behøver deres hjelp. I Trondheim Flyklubb har vi en liten gruppe på 6 personer som har arbeidet med å utvikle et luftsportsenter i Melhus Kommune, - nærmere bestemt den gamle militærleiren som heter Fremo Leir. Drivkraften bak dette er Kjell Berge. Her oppe i Trøndelag er det stor mangel på småflyplasser. Vi har faktisk bare Værnes. Ellers må vi lenger av gårde for å finne en brukbar flyplass. Skal vi kunne tilby ungdommen et flymiljø må det være i umiddelbar nærhet av Trondheim.

Kjell Berge har utarbeidet en fantastisk brosjyre med en 10 års oppsummering i saken. Den finner du her; https://drive.google.com/file/d/0B6qABnpnY8HoTmlEMXdRQUhNTkk/

Vi har nå startet en underskriftkampanje. Hvis vi kan fremlegge en massiv støtte for dette ville nok det være en lettelse for kommunen. Melhus kommune er positiv til et luftsportsanlegg. Linken til underskriftkampanjen finner du her;


Vår underskriftskampanje har hittil i underkant av 300 underskrifter. Skal vi få noe trøkk på dette må vi ha minst 1000 underskrifter. Derfor skriver vi bl.a. til dere. Kan dere hjelpe oss med å skaffe underskrifter? Kan dere sende ut denne mailen til medlemmene i klubben og oppfordre dem til å gå inn på overnevnte link for å gi sin underskrift?

Nå har vi en gylden mulighet til å få til et luftsportsenter på Melhus i Trøndelag, som kunne ligne på Starmoen etter hvert. Og; dere er selvsagt hjertelig velkommen, - forhåpentligvis i nær fremtid. 

Takker masse på forhånd. Mvh Olav Bergersen – (styremedlem Trondheim Flyklubb)


Skriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2300,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Okt

03
Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2023 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4