Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2022

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

807
1305
8039
19073
4541251
Siden sist oppdatert:
2022-08-18 17:13:13

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.3 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Helgeflyging, snart en saga blott?


Nye regler på vei?


Flere kilder fra Geiteryggen flyplassen sier at privat flyging i helger fra og med lørdag 7. november kan bli svært så problematisk for blant annet Grenland Flyklubb. Grenland Flyklubb vet svært lite om dette foreløpig men info skal være på vei.

Private flygninger i helger skal visstnok bli svært så vanskelig å gjennomføre i fremtiden. Hva som er bakgrunnen er usikkert, men dette er foreløpig informasjon.
 
Det sier seg selv at dette er krise for en klubb som Grenland Flyklubb som baserer mye av aktivitetene sine til helgene. Men ikke bare for Grenland Flyklubb.. Russian Warbirds, Grenland Fallskjermklubb og alle andre private aktører vil ikke kunne operere som normalt i helgene.
 
Nå gjelder det å stå sammen slik at dette ikke blir en realitet!
Legg inn kommentarer under og protester mot det mulig nye vedtaket!

 
 


Skriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:

2009-10-02 00:03:56 av Petter
Dette vil forundre meg om politikere og befolkning vil godta dette. Helt uten forvarsel kutte grunnlaget for flere hundre aktører til å operere - uten begrunnelse, uten logikk - etter mer enn 60 års drift!!! Men føler meg trygg på at dette ikke blir stående uimotsagt. Er jo å gå bak ryggen på folkevalgte som for kort tid siden snakket så varmt om videre drift for klubbene. Alle som kan fly vet jo at det er ikke klubbfly / privatfly som koster lufthavna penger men alt annet. De trenger jo ingen ting annet enn en asfaltstripe. Ikke personell på bakken eller i tårnet - eller økonomisk støtte. Tvert i mot betaler de for å operere på plassen. Her er det tvilsomme interesser som lurer i bakgrunnen!

2009-10-01 21:15:04 av Geir Kastmo
For en som ligger i startgropa til å begynne på PPL/A er dette avgjørende. Blir det ikke flyging i helgene blir det uaktuelt å starte opp, og dermed er det hele over før det har begynt. Dette kan vel ikke være noe særlig for flymiljøet og Geiteryggen? Vil også legge til at flymiljøet trekker til seg stadig flere interesserte, både de som vil begynne å fly og de som liker å se på Yak, L-29 og andre spesielle fly som snart kommer til denne spesielle flyplassen.

2009-10-01 20:35:27 av Ronny Kaasa
Ja, dette er jo nok en genistrek fra de som skal drive flyplassen.. Eller er de mest opptatt av at all aktivitet skal sendes over til Vestfold??
Skremt over den totale mangel på forståelse og respekt for de "ikke kommersielle aktører" som opererer her oppe. Hvordan tror de at disse skal kunne opprette sin drift etter dette? Mye skoleflyging foregår i helgene grunnet jobb/skole. Skal disse nå plutselig stå uten tilbud? Og hva med de private flyeiere?

Dere er jo med på å undergrave egen flyplass som dere faktisk er pålagt å drive.. Eller er det Torp som betaler lønna deres nå??? Må jaggu begynne lure her!
2009-10-01 18:47:14 av Anders Bergane
legg ned mest mulig aktivitet og lag minst mulig blest om Geiteryggen slik at alle glemmer at flyplassen finnes og til slutt havner alle passasjerer på Torp. Er det den nye planen på Geiteryggen? Høres fornuftig ut..Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2300,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Aug

19

Lørdagskafe åpner igjen 3 sept.Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2022 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3