Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

65
1661
10613
17314
5535629
Siden sist oppdatert:
2024-07-14 11:11:38

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til sportsflygruppa i Grenland Flyklubb


Sportsflyging er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget. Grenland Flyklubb har sin egen sportsflygruppe der du kan ta sportsflysertifikatet og etterhvert leie sportsfly til selvkostpris. Vi forklarer deg hvordan du går frem for å oppfylle drømmen din!

Hva er sportsflyging? | Bli sportsflyger | Lyst på prøvetime? | Kontakt oss |
Sportsflyene våre | Historien om oss | Bli medlem | Filer og dokumenter |

Ønsker du å bli medlem av Grenland Flyklubbs Mikroflygruppe?


Aeroprakt A22


Nå kan man endelig bli medlem i mikrogruppa i Grenland Flyklubb. Alt er ordnet og tilrettelagt fra NLF sin side samt at Ole Jonny og Einar har ordnet det videre i klubben slik at det nå bare er å melde seg inn. Vi kan også fortelle om videre planer for gruppa.

Nå er alt klart for at du kan bli medlem av mikroflygruppa. Du kan enten sende en mail til post(at)grenlandflyklubb.no om du ønsker å bli medlem, eller du kan melde deg inn selv på Medlemsinnmelding!. For de som allerede er medlem av motorflygruppa koster det kun kr. 220,- pr år ekstra. For de over 67 år koster det kun kr. 95,-.

Hva er så planene videre? Det ser nå ut som vi får til en avtale  med en mikroflyinstruktør.  Foreløpig , til alt teknisk er i orden,  vurderer vi å basere skolevirkomheten  på en annen klubbs  skoletillatelse.
Men uten fly kommer vi ikke langt. Dersom vi klarer å få samlet en andels-/innskuddsgjeng på min 10 man ser det ut til at vi har mulighet for å få tak i en flymaskin allerede  i juli. Maskinen det er snakk om er en Aeroprakt A22. Data finner du på: http://www.aeroprakt.de eller http://www.aeroprakt.kiev.ua

Skal vi få til dette, er det viktig at de som har mulighet gir beskjed til klubben så fort som mulig. Vi vil da kalle inn til et andels/innskuddsmøte og legge frem hvordan vi i praksis vil forme et opplegg. Som andelshaver vil du kunne fly til en rimeligere timepris. En tilbakebetalingsordning vil også bli vurdert.
Vi har i utgangspunktet  regnet med et andelslag på 10 medlemmer med et innskudd på hver på kr.25000,- . Resten ca. kr. 250 000,- finansieres via lån.  Flyklubben vil eie flyet. Lånet baseres betjent via utleie av maskinen.  Kan nevne at andre mikroklubber har en timepris på mellom kr.600,- og kr.800,-.

Meld deg inn som medlem så fort som mulig!
Om du også har mulighet til å være andelshaver, ikke nøl.
For begge tilfeller kan du henvende deg til : post(at)grenlandflyklubb.noSkriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jul

15

Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4