Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

1419
2188
16252
45533
5494232
Siden sist oppdatert:
2024-06-17 18:31:07

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til sportsflygruppa i Grenland Flyklubb


Sportsflyging er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget. Grenland Flyklubb har sin egen sportsflygruppe der du kan ta sportsflysertifikatet og etterhvert leie sportsfly til selvkostpris. Vi forklarer deg hvordan du går frem for å oppfylle drømmen din!

Hva er sportsflyging? | Bli sportsflyger | Lyst på prøvetime? | Kontakt oss |
Sportsflyene våre | Historien om oss | Bli medlem | Filer og dokumenter |

Mikrobesøk med A22 - lørdag 29. mai
Lørdag den 29 mai får vi besøk fra leverandøren av A22, mikroflymaskinen vi planlegger å kjøpe. Alt er selvfølgelig væravhengig. Vi håper så mange som mulig vil stille opp på Geiteryggen denne dagen. Det blir muligheter for å prøve maskinen. Den er en nytelse!

Flere har spurt meg om dataene på maskinen. Gå inn på www.microlight.no og www.aeroprakt.kiev.ua. Der finner dere alt som er verdt å vite, masse bilder og filmer.

Ellers jobber vi med kostnadsunderlag for kjøp og drift av maskinen samt en avtale mellom klubben og andelshavere. Det er tatt opsjon på en maskin som kommer til landet i løpet av august. Vi gjør det vi kan for å få til dette. Enda så mangler vi to andelshavere. Andelshaverne skal, etter planen sørge, for halvparten av summen for å skaffe tilveie maskinen. Vi har dessverre ikke fått tid til å innkalle medlemmene til noe møte ennå fordi vi synes både kostnader og andelshaverkontrakt må styrebehandles før vi går ut til medlemmene. Da vil jeg foreslå at vi ser på lørdag den 29 mai som et medlemsmøte, da har vi muligheter til både å prate sammen og se og prøve A22 og forhåpentlig nyte været ute.

Vi har allerede 2 stk i klubben som begynner med å fly til sertifikat i Pinsa. Da har vi vært så heldige å få hjelp av Tele-Agder flyklubb ved Ole Jørgen Løvland, som er formann Tele-Agder for klubben og instruktør.
 
Vi har også en av medlemmene som, i samme anledning, skal fornye sertifikatet. Det er ikke farlig å få til noe når så mange er villige til å hjelpe til. Senere vil vi i Grenland flyklubbs regi få hjelp fra Odd Tore Onstad og Finn Tore Zahl fra Jarlsberg Mikroflyklubb. Vi er avhengig av hjelp i begynnelsen til vi klarer å få besatt de verv som Mikroflyhåndboken forlanger.

Vi håper på godvær i Pinsen også! God Pinse til alle sammen!

 
Mvh,
Ole Jonny
 


Skriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jun

21

el-flyet LN-ELB til Geiteryggen 20. - 23. juni
Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4