Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

96
1661
10644
17345
5535660
Siden sist oppdatert:
2024-07-14 11:11:38

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

'Stick & rudder' til Geiteryggen 23. mai
Torsdag 23. mai kl. 0900 og utover dagen kommer NLFs sikkerhetssatsing "Stick & Rudder" til Geiteryggen. NLF har hyret to «ambassadører» for turneen. Anders Håkensen og Finn Hugo Zahl. Anders er instruktør på motor- og seilfly mens Finn-Hugo er instruktør på mikro- og motorfly. Trykk deg inn i artikkelen for påmelding til selve flygingen.

Informasjon til mikro-, motor- og seilflygere i NLF:Flytryggingsprosjektet Stick & Rudder er nå startet. Kjernen i prosjektet er en turné hvor to instruktører som kommer i hvert sitt fly og vil gi luftsportsutøverne tilbud om mengdetrening til langt under kostpris.

Det blir treningsflygning for de som ønsker det til en sterkt redusert pris, og vi kommer med to fly.

Vil du fly, så meld deg på i bunn av artikkelen!

Et viktig prinsipp er at aktiviteten ikke bare er forbeholdt den eller de lokale klubben(e) på hver plass når Stick & Rudder kommer på besøk. Folk fra tilstøtende plasser er også hjertelig velkommen! Vi har planlagt med - og ønsker - mye aktivitet.

Hver tur er planlagt til 30 min teknisk tid og deltakerne blir belastet for teknisk tid. Tid som medgår til taksing tas det ikke betalt for, men skal føres i pilotens loggbok.

Priser per tur:

  • Super Cub, kr 390
  • PS-28 Sport Cruiser, kr 240
  • Tecnam P 2002, kr 330
  • Stemme, kr  390 (det arbeides fortsatt med å få på plass en avtale –derfor så langt kun en prisindikasjon).

Vi kan fly lengre turer enn de planlagte standardturene på 30 minutter om det er kapasitet. Timeprisen blir fortsatt den samme. Køsystem er det opp til klubbene å organisere, men i utgangspunktet er det "først til mølla" som gjelder.

Instruktørene i prosjektet kommer den dagen som er annonsert, det legges opp til at flyene og prosjektets instruktører er på plass kl. 1000. Været er en viktig faktor, og det vil trolig oppstå endringer underveis. Normalt vil det være god mulighet for å ta flyene nærmere i øyesyn før man skal i gang med den praktiske flygingen. Klubben kommuniserer eventuelle endringer i tidsplan opp i mot egne medlemmer.

Vi har med kortterminal og dette er eneste mulige betalingsmiddel for flyging. Det gjøres opp umiddelbart etter flyturen.

Vi håper deltakerne også ønsker å bestille t-skjorte som blir et synlig bevis på at du har deltatt i årets kampanje. Av praktiske årsaker produseres skjortene først umiddelbart etter avsluttet kampanjeperiode. Når din flytur er avsluttet blir du spurt om du vil kjøpe t-skjorte, i så fall oppgir du størrelse og betaler for den samtidig med flygingen. T-skjorten sendes til deg per post.

Stick & Rudder er et flysikkerhetsopplegg, og et av tiltakene er at det enkelte klubbmedlemmet skal sjekke sine personlige papirer før flyturen. Aktive piloter som har gyldige papirer bør prioriteres, men også andre klubbmedlemmer bør kunne slippe til om det er kapasitet.

På ettermiddagen/kvelden blir uformell prating om flysikkerhet.

Alle klubber har fått tilsendt informasjon om prosjektet. Dersom du ikke har mottatt noe informasjon fra din lokale klubb, kan du rette en henvendelse til klubbens styre, så kan de orientere deg. SR-2013 kommuniserer med det medlemmet som av klubben har blitt utpekt som kontaktperson, klubben kommuniserer med det enkelte medlem i sin klubb.

Det er opp til klubbene å gjøre mest mulig ut av denne dagen. Fint om klubbene kan arrangere bespisning mv. Øvrige forutsetninger for klubbens- og den enkeltes deltakelse fremgår av det som tidligere er lagt ut om prosjektet på www.nlf.no . Det er også opprettet en egen Facebookside for prosjektet som blir løpende oppdatert.

Det er trykket et flytryggingshefte som blir delt ut når Stick & Rudder teamet er på besøk.

Har du spørsmål, så kan det rettes til din klubb sitt styre/lokalt ansvarlig for SR-2013.

Stick & Rudder 2013 støttes av Harald Krogs Minnefond og AvinorForeløpig påmeldte:

Dagtid (før 16:00)
Piper Super Cub
- Steinar Kaalstad
- Johnny Sivertsen
- Peter Olsson
- Pål Rød

PS-28 Sport Cruiser
- Steinar Kaalstad
- Øyvind Bakken
- Peter Olsson
- Johnny Sivertsen
- Pål Rød

Tecnam P 2002
- Steinar Kaalstad
- Øyvind Bakken
- Johnny Sivertsen
- Pål Rød


Kveld (etter 16:00)
Piper Super Cub
- Kenneth Jacobsen

PS-28 Sport Cruiser
- Vegard Slettene

Tecnam P 2002


Link:MELD DEG PÅ HVIS DU ØNSKER Å FLY PÅ GEITERYGGEN TORSDAG 23. MAI:

Navn:  *
Epost:  *
Tlf:  *
Når vil du fly?:  *
Hva vil du fly?:  *
Kommentarer:
Kode:  *
 

Felter med * bak seg er påkrevd for å få sendt skjema inn.Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jul

15

Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4