2017-12-14 07:56:00

Midlertidig klubbhus på plass

Første kaffekopp og pølse i vårt nye foreløpige klubbhus har blitt inntatt. Per boner gulvene i kveld! Einar har allerede kjøpt inn kaffimaskin og pølsekoker, samt det som skal til oppi begge deler. I tillegg har han kjøpt inn nytt nøkkelskap til flynøklene. Livet går videre i klubben!

Og ikke bare det; Einar sørger også for å få tak i et kjøleskap med frys i løpet av noen dager. Øystein har sørget for el. Tom og co sørger for data.

Er det noe rart i at vi har kommet så langt med så mange flinke folk! Og vi må ikke glemme han som har skaffet brakkene, Steinar! Heldigvis, med snekkerformann Kåre, blir alt bare bra! Det er også mange flere som har kommet og bidratt til resultatet så langt! Takk til alle sammen!

Du kommer inn med vanlig klubbnøkkel. Kortsystemet vil bli koblet til senere. Vi fortsetter lørdagskafeen. Se på lista når du er ansvarlig. Byggekomiteen sørger for videre fremdrift med planene videre.

Du verden for en gjeng!

Ole Jonny Sivertsen

Fotoalbum:
Midlertidig klubbhus

Des

5/1 - Julebord
7/2 - Klubbkveld
7/3 - Klubbkveld

fredag
Skyet, -2 °C
Svak vind, 2.6 m/s fra Vest.
Skyet

lørdag
Svak vind, 2.3 m/s fra Vest.