GFK © 2008 - 2018

2018-09-08 20:10:22

Fortsatt plass på teorikurset på flyskolen

Mange drømmer om å bli flyger. I Grenland Flyklubb får du oppfylt drømmen.

Det er fortsatt mulighet for å bli med på teorikurset som Grenland Flyklubb avholder i klubbhuset på Geiteryggen. Det hele er gratis og gir et godt grunnlag for dere som vurderer å ta privatflygersertifiktatet i Grenland Flyklubb.

Skoleundervisningen i Grenland Flyklubb fungerer som støtteundervisning for å hjelpe elevene på veien til teorieksamen som arrangeres seks ganger gjennom hele 2009.

Grenland Flyklubb har hatt bra oppmøte på kurskveldene i høst men har fortsatt plass til fler. Imorgen onsdag 10. desember er siste kurskveld før jul og da dreier det seg om Flytelefoni.

Har DU lyst til å se nærmere hvordan man kan ta privatflygersertifikatet i Grenland Flyklubb så er dette muligheten til å gjøre det!

For mer info om dette, kontakt skolesjef Øyvind Bakken: e-post eller mobil: 41 64 73 29.

Tid og sted:
Onsdag 10. desember klokken 18:00
Skien Lufthavn - Geiteryggen
Klubbhuset til Grenland Flyklubb (på den eldre vestsiden av flyplassen / kafeterian i gamle dager)

2009-01-17 13:26:40 av Roy-Andre Johannessen
Dette får jeg alltid med meg når det er for sent(mange dårlige unskyldninger på at det ikke blir sett før det er for sent heh)

Derfor vil jeg komme med et tips som ikke bare hjelper meg men som kan hjelpe til med å få fler folk med på slikt kurs.
En epost liste man kan registrere seg på, slik at alle som har vist interesse får epost om oppstart en tid før.

Lørdag 25. august 2018 arrangeres det Bil- og Flyshow på Skien Flyplass, Geiteryggen.

Sept

lørdag
Delvis skyet, 13 °C
Lett bris, 4.8 m/s fra Vest-sørvest.

søndag
Delvis skyet, 13 °C
Lett bris, 3.7 m/s fra Vest-sørvest.

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2018 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.15