Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2023

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

47
646
7210
2660
5157654
Siden sist oppdatert:
2023-11-29 12:12:33

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til infokveld.


Her ser du instrumentpanelet i LN-YBO som er vårt nyeste fly.


Grenland Flyklubb arrangerer informasjonskveld for deg som er interessert i nye utfordringer og har lyst til å utforske luftsport og flyging.
Vi tilbyr deg som lurer på hva sportsfly er til å ta turen til Geiteryggen den 30 april kl 18:30.
Etter en informasjonsrunde fra oss vil du få anledning til å besøke hangaren vår for å besiktige flyene og avtale tid for prøvetur. Du vil på forhånd få en full innføring i hva som kreves av deg som pilot og hvilke kostnader dette blir.

Flyging med sportsfly er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget.

De siste 5-10 åra har i tillegg sportsflyklassen hatt en enorm utvikling. Nå lages det høyverdige composittfly med glasscockpit(skjermer istedenfor klokker), spreke men rimelige motorer, slik at man sitter igjen med et fly som kan fly raskere enn mange småfly slik som Cessna og Piper, og man har god rekkevidde, 5-6-7 timer, og de fleste velger nå også å installere en nød-fallskjerm på hele flyet. Sikkerheten er selvsagt ivaretatt. Det betyr at du nå kan fly på kryss og tvers av landet på relativt kort tid.
Er du derimot avhengig av å komme deg fra sted til sted på reiser uavhengig av vær, skal du heller se nærmere på motorflyene som har lov til å fly over skyer og uvær, og hvor man kan videreutdanne seg til å fly instrumentflyging eller i mørke. 
Dette gjelder kun svært få av oss.. de aller fleste som flyr, enten det er motorfly eller sportsfly, gjør det fordi det er gøy, fordi det er spennende, fordi det en gang har vært en drøm og fordi man kommer inn i et godt og ryddig miljø - det er et privilegium å kunne være høyt der oppe helt for seg selv og se hvor fantastisk flott land vi bor i, og Telemark er en av de flotteste stedene!

Grenland Flyklubb har to høyverdige sportsfly som står til din disposisjon når du er ferdig med utdanningen. Disse kan du leie til selvkost og reise hvor du vil, til og med ta en tur til utlandet hvis du ønsker det. Begge flyene har godt med sikkerhetsutstyr slik som nødskjerm blant annet. Vi i klubben prioriterer sikkerhet veldig høyt og har en 0 visjon når det gjelder ulykker. Vi har ikke hatt alvorlige ulykker med personskade i de årene vi har holdt på, og vi startet opp i 2010. Vi har per dags dato 4 instruktører som alle har lang erfaring og vet hva som er viktig angående sikkerhet.

Høres dette spennende ut så er du hjertelig velkommen opp til oss på Geiteryggen denne kvelden for å få informasjon og se på flyene våre.

Håper vi ser nettopp deg, du er hjertelig velkommen om du bare er nysjerrig eller har bestemt deg for å gjenomføre utdanningen.
Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2300,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Des

05
Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2023 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4