Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

180
1661
10728
17429
5535744
Siden sist oppdatert:
2024-07-14 11:11:38

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Arrangementskomiteen i Grenland Flyklubb


Kaffe er sentralt på Geiteryggen.


Arrangementskomiteen ble like før jul 2009 opprettet av fire av klubbens medlemmer under navnet Miljøgruppa. Formålet var å prøve å løfte det sosiale i klubben opp på et enda høyere nivå enn tidligere. Arragementskomiteen står nå for arrangementer som Lørdagskaffe, Klubbkveld, Klubbtur, Flyquiz, Flyfest, Julebord og Julegløgg. Her kan du lese litt om hver aktivitet:

Lørdagskaffe
Hver lørdag klokken 11:00 blir det sosial sammenkomst i klubbhuset til Grenland Flyklubb. Velkommen til klubbhuset for en uformell flyprat. Kaffe, pølser og vafler står som regel klart hver eneste gang. Vi har som regel godt med folk i klubben hver helg. Er du nyskjerrig på å ta flysertifikat eller bare vil se hva vi holder på med? Da kan en av disse lørdagene være en perfekt inngangsport til flyverdenen. Ny som gammel, ta turen oppom!

Klubbkveld
Klubbkveldene finner sted første onsdag hver måned. Følg med på nettsidene våre for neste klubbkveld. På hvert møte prøver vi å få tak i en foredragsholder og i tillegg ha et faglig innslag. Kaffe, pølser og vafler blir servert. Det arrangeres klubbkveld fra januar - juni og fra august - desember. Sommerpause i juli.

Klubbtur
Hvert år går flere av våre medlemmer sammen for å finne spennende flydestinasjoner i inn- og utland. Medlemmene leier klubbflyene og reiser avgårde på alt fra flystevner, utstillinger, messer, fly-inn eller reiser til helt vanlige destinasjoner, som for eksempel en storby.

Flyquiz
Her kan du møte opp for å få en hyggelig, og kanskje lærerik kveld! Alt vil være flyrelatert, slik at alle med flyglede vil storkose seg! Parallellt med quiz'n vil det selvsagt være mulighet for å kjøpe noe å dytte inn i munnen og slukke tørsten med. Så finn frem Ray-Ban brillene og bli med på Grenland FlyQuiz du også!

Flyfest
Noen ganger i året steller klubben i stand til en ordentlig Flyfest i lokalene våre. Vi samles over litt drikke og enkel mat/snacks og prater fly ut i de små timer.

Julebord
Klubben prøver hvert år å stelle i stand til et julebord i klubben. Dette er for mange årets høydepunkt på den sosiale fronten i klubben. Vanligvis blir julebordet avholdt i november eller desember.

Julegløgg
Grenland Flyklubb inviterer siste lørdag før jul til skikkelig førjulskos i klubblokalene. Vi stiller med gløgg, pepperkaker, pølser, vafler, brus og kaffe. Med topp julestemning og fyr i peisen er dette en fin måte å ønske hverandre god jul på.

Vennlig hilsen GFKs arrangementskomitéHver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jul

15

Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4