Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

178
1661
10726
17427
5535742
Siden sist oppdatert:
2024-07-14 11:11:38

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Vil du bli flyger?


Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!

Generell info:
Grenland  flyklubb gir teoretisk og praktisk utdannelse til privatflygersertifikatet / motorflysertifikatet. Teoriundervisningen er vanligvis nettkurs / brevkurs supplert med støtteundervisning på kveldstid i våre klubblokaler på Geiteryggen, 1 brev pr. uke i vinterhalvåret. Undervisningen i flyklubben gjennomføres av erfarne instruktører og klubbflygere.
I tillegg kreves det ett såkalt intensivkurs over en helg før oppmelding til eksamen (pålagt av luftfartstilsynet). Dette intensivkurset avholder klubben.
Det er fire mulige eksamensdatoer per år. Våre kurs legges stort sett opp til eksamenen som er i mai. Det praktiske utføres i Grenland Flyklubb på ett av klubbens fly.

 
Teorikveldene avholdes i klubbhuset til Grenland Flyklubb på vestsiden av Geiteryggen flyplass. Klubbhuset er det røde bygget som i gamle dager var terminalbygget på flyplassen.


Den praktiske flygingen kan starte når som helst, men du kan ikke fly solo (vanligvis etter ca 20 – 25 timer) før teorieksamen i alle fag er bestått.
 
Vil du lese mer om privatflygerutdannelsen (PPL(A), LAPL(A)) kan du gjøre det her:

 
 
Bestill en prøvetime hos Grenland Flyklubb4


Opplev spenningen i klubbens fly.

Vil du oppleve ekte frihetsfølelse? Eller trenger du et gaveforslag til en som har alt? Drømmer du om å ta privatflyger- motorflysertifikat eller kjenner du noen som drømmer om nettopp det? Eller er du rett og slett bare fascinert av fly? Da er kanskje en prøvetime noe for deg. Bruk fantasien og overrask noen kjente eller gi deg selv en flytur i regi av Grenland Flyklubb.
 
For kun kroner 2400,- gir Grenland Flyklubb deg en hel time i lufta hvor du selv styrer spakene på et småfly under veiledning av en erfaren instruktør. Blir du hekta og har fylt 15 år så kan du starte opplæringen for å få ditt eget privatflyger- motorflysertifikat.
 
I løpet av en times flyging får du selv prøve å sitte ved spaken og får kjenne hvorledes det føles å være oppe i et småfly. Du får samtidig anledning til å kjøpe din egen flygetidsbok der den første timen på vei mot sertifikat kan føres inn.
 
En flytur kan både øke nyskjerrigheten og lysten for å gå videre med utdannelsen til et flysertifikat. Men det kan også være en fantastisk opplevelse, selv for de som aldri har tittet opp når fly passerer over himmelen. Vi starter ny teoriundervisning hvert år i september. Så la drøm bli virkelighet og kontakt oss for avtale av prøvetime!
 
Slik går du frem for å bestille prøvetur
For å bestille prøvetur ta kontakt med klubben per e-post på post@grenlandflyklubb.no, eventuelt bruk kontaktskjemaet i bunn hvis du ikke har tilgang på e-post. Spør så etter prøvetur for motorfly og vi hjelper deg videre for å få til en avtale med en av våre instruktører.
Husk å få med ditt telefonnummer slik at vi kan kontakte deg på telefon.
Har du spørsmål om prøveturer så hjelper vi selvsagt også med det.
 
Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
post@grenlandflyklubb.no


 
 

Link:SEND INN DINE SPØRSMÅL/KOMMENTARER HER:

Navn:  *
Epost:  *
Tlf:
Spørsmål:
Kode:  *
 

Felter med * bak seg er påkrevd for å få sendt skjema inn.Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jul

15

Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4